TrainWell Academy 

Designa ditt ledarskap

Är du ny som chef och vill utvecklas exponentiellt som ledare, då har du kommit precis rätt. Tillsammans med 5 andra chefer i olika branscher kommer du att få reda på din unika Person- och Ledarprofil och bli coachad i grupp under 6 månader för maximalt lärande. Vill du veta mer? Ja, då kan du fortsätta läsa.

 

Steg 1

Person- och Ledarprofil

Du börjar med att svara på en enkät som tar ca 15-30 minuter. Genom svaren får vi fram en Personprofil som beskriver dina naturliga beteendemönster och kommunikationssätt. Vi får även fram en unik Ledarprofil som visar: 

  • Vilken beteendestil du har som ledare och hur andra uppfattar dig

  • Hur du läser av andra människor och bättre kan förstå dem

  • Hur du kan motivera dina medarbetare på ett mer effektivt sätt

  • Dina styrkor och utvecklingsområden som ledare

  • Hur du bäst utvecklar dina medarbetare

  • Vad du kanske behöver undvika framöver och göra mer av

  • Och så mycket mer…

 

Steg 2

Analys av Person- och Ledarprofil

Som steg 2 går vi tillsammans igenom din Person- och Ledarprofil så att du får en tydlig bild av dem. Vi rätar ut alla frågetecken och lyfter fram medvetna och omedvetna beteenden du har och skapar lärande och insikter kring dem.

Du kommer att kommunicera mycket mer effektivt och förstå andra på en helt ny nivå redan efter steg 2. Men vi kommer att ta det mycket längre än så genom steg 3. 

Steg 3

Gruppcoaching 6 månader

Under 6 månader kommer du att bli coachad i din Ledarprofil tillsammans med 5 andra chefer som också blir coachade i deras profiler. Det är alltså coaching i grupp för maximalt lärande. Du kommer att upptäcka beteenden, värderingar och kompetenser som du vill förstärka eller förändra. Du får höra hur andra resonerar kring sina utvecklingsområden och vad de hittar för lösningar som tar dem och deras team till nästa nivå. 

Genom utforskandet varför du och andra gör som dem gör, skapas en medvetenhet och förståelse som gör att du kan kommunicera på ett mycket mer effektivt sätt och snabbare nå dit du vill med ditt team. Du kommer att se nya möjligheter med nyvunna insikter. 

Vad ingår i programmet

Allt nedan ingår när du tecknar upp dig på 6 månader gruppcoaching för maximal utveckling, och då till priset 9 500 kr exkl moms. Men du kan köpa Person- och Ledarprofil och även Analysen separat (då individuellt) 
Paket
Detta ingår. Alla priser exkl moms.
Pris
Intresseanmälan

Maila ditt intresse till coaching@trainwell.se. Jag kontaktar dig så sätter vi av 10-15 min samtal för att se om något av detta är något för dig just nu. 

0,00 SEK

köp
Person- och Ledarprofil

Du får en länk av mig med instruktioner för att kunna svara på en enkät. Tidsåtgång ca 30 min. Du får en fullständig rapport med information om beteendemönster samt förståelse för andra beteendeprofiler, så att du kan kommunicera mer effektivt. Du får en unik och tydlig Ledarprofil som lär dig hur du läser av andra människor och bättre kan förstå dem. 

4 000 SEK

KÖP
Beteendeanalys

Vi går tillsammans igenom din Person- och Ledarprofil och skapar insikter och nytt lärande som du tar med dig i din ledarroll. Du blir medveten om omedvetna beteenden så att du kan ändra på det som behövs. Du lär dig hur du kan motivera dina medarbetare och använda dina styrkor smartare. Genomgången sker online och priset gäller då du köper detta individuellt och inte i grupp.  Jag använder ett coachande förhållningssätt för att maximera resultaten. 

7 500 SEK

KÖP
Gruppcoaching

Utöver allt ovan som ingår, kommer du under 6 månader att bli coachad i din Ledarprofil tillsammans med 5 andra chefer som också blir coachade i deras profiler. Det är alltså coaching i grupp för maximalt lärande. Du kommer att upptäcka beteenden, värderingar och kompetenser som du vill förstärka eller förändra. Du får höra hur andra resonerar kring sina utvecklingsområden och vad de hittar för lösningar som tar dem och deras team till nästa nivå. 

Genom utforskandet varför du och andra gör som dem gör, skapas en medvetenhet och förståelse som gör att du kan kommunicera på ett mycket mer effektivt sätt och snabbare nå dit du vill med ditt team. Grupplärandet gör att du kommer att se nya möjligheter med nyvunna insikter. 

9 500 SEK

köp