TrainWell Academy 

Så funkar det

DISC + Beteendeanalys + Coaching
Tre nycklar som kommer att skapa skillnad i ditt liv som ny chef. Det blir ett effektivt sätt att mäta var du står men framförallt vad du behöver utveckla. Vi skapar insikter och kunskaper som optimerar ditt och verksamhetens resultat.
Ta dig och ditt team till nästa nivå!

Steg 1

Extended DISC Personprofil

Du börjar med att svara på en enkät som tar ca 15-30 minuter. Genom svaren får vi fram en Extended DISC Personprofil som beskriver dina naturliga beteendemönster och kommunikationssätt. Detta blir grunden för beteendeanalysen som sker i steg 2. Rapporten är din och den kan du alltid komma tillbaks till. Du kan välja att köpa endast Extended DISC Personprofil som du kan läsa mer om längre ner. 

Steg 2

Beteendeanalys

Som steg 2 går vi tillsammans igenom din Extended DISC Personprofil så att du får en tydlig bild av den. Vi rätar ut alla frågetecken och lyfter fram medvetna och omedvetna beteenden du har och skapar lärande och insikter kring dem. Du kommer att kommunicera mycket mer effektivt och förstå andra på en helt ny nivå. Du kan välja att köpa endast Beteendeanalys som du kan läsa mer om längre ner. 

Steg 3

Coaching för resultat

I kombination med Extended DISC Personprofil och Beteendeanalysen kommer du få coaching under en 10 veckors period. Detta för att skapa ännu större förståelse kring vem du behöver vara för att lyckas i rollen som chef, men också hur du genom teamet kan skapa bättre resultat. Jag coachar alla klienter med Extended DISC och Beteendeanalys som grund då detta blir mycket mer effektiv coaching. Så i coachingpaketet ingår det alltid. 

Vad ingår i programmet

Allt nedan ingår när du tecknar upp dig på 10 veckors coaching för maximal utveckling, och då till priset 15 000 kr exkl moms. Men du kan köpa DISC profil och Beteendeanalys separat. 
Paket
Detta ingår. Alla priser exkl moms.
Pris
Intresseanmälan

Maila ditt intresse till coaching@trainwell.se. Jag kontaktar dig så sätter vi av 10-15 min samtal för att se om något av detta är något för dig just nu. 

0,00 SEK

Köp
Extended DISC Profil

Du får en länk av mig med instruktioner för att kunna svara på en enkät. Tidsåtgång ca 30 min. Du får en fullständig rapport med information om beteendemönster samt förståelse för andra beteendeprofiler så att du kan kommunicera mer effektivt.

2 000 SEK

Köp
Beteendeanalys

Det börjar med Extended DISC Personprofil som ingår i detta paket. Vi går tillsammans igenom din beteendeprofil och skapar insikter och nytt lärande som du tar med dig i din ledarroll. Du blir medveten om det omedvetna och kan därmed agera på det. Genomgången sker online så det spelar ingen roll var du befinner dig. Jag använder ett coachande förhållningssätt för att maximera resultaten. 

5 000 SEK

Köp
Coaching

I detta paket ingår Extended DISC Personprofil och Beteendeanalys. Under en 10 veckors period coachar jag dig i din beteendeprofil. Vi skapar tydlighet kring dina starka sidor, hur du kan använda dem mer effektivt. Vi tittar på vad du kan utveckla inom kommunikation och vilka omedvetna beteenden du behöver arbeta med. Efter 10 veckor har du utvecklat dina förmågor som ny chef och hanterar ditt team mycket mer effektivt. 

15 000 SEK

Köp

Om du vill veta mer, boka in ett förutsättningslöst samtal här

Jag vill veta mer