TrainWell Academy 

Så vem är jag?

Jag heter Johan Skyman och bor i Åkersberga strax norr om Stockholm på Rydboholms Gård med min fru och två söner. 

Som person har jag ett starkt inre driv och tror på att kroppen är ens egna tempel som man måste ta hand om på bästa sätt. Jag sätter pris på ärlighet och tycker att man ska visa respekt och ta väl hand om varandra.

Jag är certifierad coach (ICF) och utbildad personlig tränare. Jag har även en kandidatexamen i International Business från Ravensburg i Tyskland, där jag bodde i 4,5 år. På fritiden är jag fotbolls- och friidrottstränare och mediterar dagligen sedan 2015.

Jag har även bott och arbetat som säljare av entreprenadmaskiner i Saudiarabien. Jag har arbetat på Linde Gas som affärsutvecklare, säljare och projektledare. Nu senast var jag med och byggde upp en ny marknad i Norden för Align Technology där jag även satt med i ledningsgruppen.

Varför ska du anlita mig

Personlig utveckling är inte bara något jag är intresserad av, det är något jag aktivt har jobbat med sedan 2006 då jag kom i kontakt med Business Mediation i Tyskland. 

Jag har gjort resan själv

För att kunna förstå en annan person fullt ut, behöver man ha gjort resan själv. Dvs, du som kund kan känna dig trygg med att du blir coachad av någon som har tagit tuffa beslut, haft svåra samtal och tagit emot jobbig kritik. Någon som har stått emot känslan av att försvinna ner i skorna men ändå ställt sig på scenen. Någon som haft några av de svåraste situationerna privat, vilket ökar förståelsen kring mycket i livet. 

Min utbildning

En Kandidatexamen är alltid bra när man ska söka jobb och en ledarskapskurs på några dagar för att förstå sig själv och andra.  Men den utbildning som gett mig mest i livet, både som individuell presterade och som chef, är den ettåriga coach-utbildningen. Då fick jag de största insikterna om mig själv och lärde mig samtidigt  hur jag kan få fram det bästa ur andra. Det har nog hjälpt mig mest inom karriären och som gör att jag själv anlitat coach under flera års tid. 

Att hjälpa andra faller sig naturligt

När man väl kommit i kontakt med det man brinner för, ja då vill man liksom inte göra något annat. Som säljare och säljchef fick jag ofta kommentaren från kunder: "Det känns inte som att du försöker sälja något" Och det berodde nog på min genuina vilja att hjälpa kunden och att jag faktiskt frågade vad som var viktigast där och då. Det är med samma princip som jag nu driver bolaget TrainWell Academy, där jag vill ditt bästa och vill erbjuda de bästa verktygen för det. Det tror jag blir en oslagbar kombination.